جدول اشتایل انلاین

نوع پروفیل:

نمره پروفیل:

محاسبه ضریب زلزله







اعضاي ميانقابي مانع ميشوند.

A=
I=

R=
T=

B=
C=

مقالات تصادفی

اطلاعات مقالهبازگشت به جستجو
عنوان مقاله:بررسي تغييرات كيفيت علوفه گونه Aeluropus lagopoides در مراحل مختلف فنولوژيكي در مراتع اطراف تالاب هامون
نوع ارائه:پوستر
زبان مقاله:فارسی
تعداد صفخات:8
حجم فایل:316.96 كيلوبايت
سرفصل مقاله:ويژه
محل انتشار:پنجمين همايش تخصصي مهندسي محيط زيست
سال انتشار:1390
نمایش چکیده مقاله

بررسي تغييرات كيفيت علوفه گونه Aeluropus lagopoides در مراحل مختلف فنولوژيكي در مراتع اطراف تالاب هامون

نویسندگان:
مجيد زابلي [عضو هيات علمي دانشگاه زابل]
عليرضا شهرياري []
جواد زابلي []

چکیده مقاله:

به منظور بررسي تغييرات كيفيت علوفه در مراحل مختلف فنولوژي، نمونه هاي گياهي در دو مرحله شامل رشد رويشي و رسيدن بذر جمع آوري شد. سپس نمونه ها بلافاصله به آزمايشگاه منتقل و در آزمايشگاه با روش هاي معمول و استاندارد اقدام به اندازه گيري فاكتورهاي ديواره سلولي عاري از همي سلولز، فيبر خام، پروتئين خام، انرژي متابوليسمي و ماده خشك قابل هضم گرديد. به منظور تجزيه و تحليل آماري داده ها، از روش تجزيه واريانس استفاده شد. نتايج حاصله نشان داد تفاوت معني داري در بين فاكتورهاي اندازه گيري شده (در سطح احتمال 5% ) در مراحل مختلف فنولوژي وجود دارد. ميزان پروتئين خام اين گونه در مرحله رويشي برابر 65/15درصد و با بالغ شدن گياه ميزان پروتئين خام كاهش يافته و در مرحله رسيدن بذر به حداقل خود يعني 06/9 درصد مي رسد. همچنين نتايج نشان داد كه كيفيت علوفه بر اثر پيشرفت مراحل رشد تغيير مي يابد. در اين گونه كيفيت علوفه در مرحله رويشي بيشتر از كيفيت علوفه در مرحله بذردهي مي باشد

کلمات کلیدی: Aeluropus lagopoides، كيفيت علوفه، مراحل فنولوژي

ورود کاربران

موضوعات


تمامی حقوق مادی و معنوی این سایت متعلق به گروه سیویلان میباشد.
www.civilan.ir